SportStroom World Tennis Tour Haren 2020

Met heel veel trots mogen we aankondigen dat we met Clean Energy uit Drachten een hoofdsponsor hebben gevonden. De naam van ons toernooi wordt dan ook Clean Energy ITF World Tennis Tour Haren 2020, door ons afgekort naar Clean Energy WTT Haren 2020.

De Clean Energy WTT Haren 2020 vindt plaats op het park van de Tennis- en Squashclub Haren van zaterdag 22 tot en met zondag 30 augustus. Bij dit proftennis toernooi, met $ 15.000 prijzengeld per categorie, strijden 64 mannen en vrouwen om de titel in het enkel- en/of dubbelspel. Het gaat hier om de aanstormende wereldtop, waaronder een paar jonge tennistalenten uit Noord-Nederland.

We maken er een feestweek van waar alles draait om tennis. Er is onder andere een tribune bij het centercourt, bij WTT Plaza kan je heerlijk hapjes en drankjes halen met uitzicht op de banen en de gehele week mag je gratis komen kijken! In nauwe samenwerking met de KNLTB en onze sponsors is er een interessant programma voor tennistrainers, -ouders, -bestuurders en -spelers. Klik hier om het hele programma te bekijken: blijf up-to-date door je aan te melden voor de nieuwsbrief en ons te volgen via Facebook & Instagram.


Vrijwilliger worden?

Bekijk alle foto’s op Facebook & Instagram

Zonder vrijwilligers kan de Clean Energy World Tennis Tour haren niet bestaan! Als vrijwilliger help je vooraf en/of tijdens de organisatie van het toernooi op momenten dat jij kan. Je staat dichtbij de spelers en proeft de volledige sfeer van het toernooi!

Als vrijwilliger maak je deel uit van een groep enthousiastelingen die zich inzetten voor het toernooi. Om het werk als vrijwilliger zo aantrekkelijk mogelijk te maken, proberen wij een ieder in te zetten op zijn of haar kwaliteiten. Tijdens de diensten zal je regelmatig de tijd hebben om even van het prachtige tennis op de baan te genieten. Klik hier om je direct aan te melden als vrijwilliger.

Wij luisteren graag naar onze vrijwilligers en staan open voor ideeën en initiatieven. Je kan met ons contact opnemen via vrijwilligers@wttharen.nl of 050 – 750 15 40.


Bezoekers informatie

Bij het versturen van het bericht geeft u toestemming aan Smashing voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van Smashing. Deze kunt u vinden op www.smashing.nl/privacy of zullen u op uw verzoek ter hand gesteld worden.