Kidsday

Tijdens de SportStroom World Tennis Tour Haren organiseren wij een KIDSDAY! Alle kinderen zijn welkom om mee te doen aan verschillende (sportieve) activiteiten! Of je nou wel of niet kan tennissen, deze activiteiten zijn voor alle kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud. Wij houden rekening met de leeftijd van de kinderen. Dus waarschuw je vriendjes en vriendinnetje en kom langs!

Vanaf 14:00 uur staan er vrije activiteiten klaar voor alle kinderen. Vanaf 14:30 uur is ontvangst voor de clinics, deze starten om 15:00 uur en duren tot 17:00 uur. Voor alle aanwezige kinderen zijn er gratis  overheerlijke Luikse Wafels beschikbaar!


Vooraf aanmelden voor de Kidsday is niet nodig!


Voor de ouders:
Deelname aan deze Kidsday is geheel gratis. Vanwege de verwachte drukte adviseren we je op de fiets te komen als je in de buurt woont. De parkeerplaats bij TSH wordt tijdens het toernooi uitsluitend gebruikt voor het Player’s Transport. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij het Zernike College, bij de Hortus of bij de hockeyclub GHHC die op een steenworp afstand van het TSH tennispark liggen. Het adres voor de parkeerplaats is Kerklaan 35 te Haren.