Kidsday

Bekijk alle foto’s op Facebook & Instagram

Tijdens de Clean Energy WTT Haren organiseren wij  een KIDSDAY! Alle kinderen zijn welkom om mee te doen aan verschillende (sportieve) activiteiten! Of je nou wel of niet kan tennissen, deze activiteiten zijn voor alle kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud. Wij houden rekening met de leeftijd van de kinderen. Dus waarschuw je vriendjes en vriendinnetje en kom langs!

De datum en tijd voor de KIDSDAY volgt nog. Tijdens de clinics worden de kinderen begeleid door trainers van de KNLTB, Smashing en Tennisteam het Noorden. Ook helpen spelers de spelers van TTHN mee!

De clinic is voor iedereen, tenniservaring is niet nodig. Dus neem gezellig je vriendje(s) en vriendinnetje(s) mee voor een super gezellige middag! Het is belangrijk dat je geen schoenen met noppen draagt, een tennisracket kan je altijd bij ons lenen.


Vooraf aanmelden voor de Kidsday is niet nodig & deelname is gratis!


Parkeren tijdens KIDSDAY

Vanwege de verwachte drukte adviseren we je op de fiets te komen als je in de buurt woont. De parkeerplaats bij TSH wordt tijdens het toernooi uitsluitend gebruikt voor het Player’s Transport. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij het Zernike College, bij de Hortus of bij de hockeyclub GHHC die op een steenworp afstand van het TSH tennispark liggen. Het adres voor de parkeerplaats is Kerklaan 35 te Haren.