Programma SportStroom WTT Haren 2021

Bekijk alle foto’s op Facebook & Instagram

We pakken het groots aan tijdens de SportStroom World Tennis Tour Haren. Naast het kijken van fantastische tenniswedstrijden zijn er voor de bezoekers meer activiteiten.

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de verschillende activiteiten. Aan onderstaand programma worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons Facebook & Instagram.

Elke dag tijdens de WTT Haren kan je heerlijk lunchen of warm eten bij WTT Plaza en het TSH-café. Je kan kiezen uit verschillende soorten broodjes, pasta’s en er is een daghap!


Zaterdag 21 augustus

Prekwalificaties van zowel de heren als de dames. 16 spelers strijden om 4 wildcards voor het kwalificatietoernooi van de SportStroom WTT Haren 2021. Verwachting is dat de wedstrijden vanaf 11:00 uur starten. Met 4 rondes te spelen is wordt er de hele dag getennist.


Zondag 22 augustus

Het kwalificatietoernooi voor het enkelspel begint. Bij de heren en de dames wordt er gespeeld in een afvalschema van 48 spelers. Verwachting is dat de wedstrijden vanaf 10:00 uur starten.


Maandag 23 augustus

Vervolg kwalificatietoernooi.


Dinsdag 24 augustus

Laatste rondes kwalificatietoernooi en start hoofdtoernooi enkelspel.


Woensdag 25 augustus

Start van het hoofdtoernooi dubbelspel en vervolg wedstrijden hoofdschema enkelspel. Het speelschema en tijden worden dinsdags 27 augustus bekend gemaakt.


Donderdag 26 augustus

Vervolg hoofdschema enkel- en dubbelspel.


Vrijdag 27 augustus

Vervolg hoofdschema enkel- en dubbelspel.

Drie-gangen diner geserveerd door Bistro Heerlijk uit Haren met bijpassende wijnen geschonken door Cloinq en gereserveerde tribune plaatsen. Klik hier om je arrangement direct te bestellen.


Zaterdag 28 augustus

Finales van het hoofdschema dubbelspel en halve-finales van het enkelspel.


Zondag 29 augustus

Finales van hoofdschema enkelspel voor de heren en dames.

Bij het versturen van het bericht geeft u toestemming aan Smashing voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van Smashing. Deze kunt u vinden op www.smashing.nl/privacy of zullen u op uw verzoek ter hand gesteld worden.