Bezoekers informatie

De SportStroom ITF World Tennis Tour Haren 2019 wordt georganiseerd van zaterdag 24 augustus tot en met zondag 1 september bij TSH, oosterweg 86 te Haren.

Wij nodigen je van harte uit om vanaf zaterdag 24 augustus bij ons langs te komen bij ons. Elke dag is er prachtig tennis te zien! Tevens kan je bij het TSH-café en WTT-Plaza heerlijk lunchen en avondeten met zicht op de tennisbanen.

Vanwege de verwachte drukte adviseren we je op de fiets te komen als je in de buurt woont.  Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bij de Hortus of de hockeyclub GHHC die op een steenworp afstand van het TSH tennispark liggen. Het adres voor de parkeerplaats is Kerklaan 35 te haren.Programma SportStroom WTT Haren


Zaterdag 24 augustus

Prekwalificaties van zowel de heren als de dames. 16 spelers strijden om 4 wildcards voor het kwalificatietoernooi van de SportStroom WTT Haren 2019. Vanaf 11:00 uur worden de wedstrijden gespeeld. Met 4 rondes te spelen is de verwachting dat er de hele dag getennist wordt.

Tevens worden op deze dag de heren- en damesfinale van het TSH NRT * gespeeld.


Zondag 25 augustus

Het kwalificatietoernooi voor het enkelspel begint. Bij de heren en de dames wordt er gespeeld in een afvalschema van 48 spelers.


Maandag 26 augustus

Vervolg kwalificatietoernooi.

9:00 uur: Workshop voor tennistrainers met als thema talentontwikkeling: technisch presteren 1.0 met referentiekader forehand, backhand en opslag gegeven door Kenneth Bastiaens. Als trainer wil je spelers leren om gevaarlijk te zijn in aanval en verdediging, toch? Maar hoe zit het nu met het bijbrengen van techniek en het aanleren van bewegingen in de moderne trainingspraktijk? Meer informatie te vinden via deze link.

19:30 uur: Sponsorborrel met onder andere Roger Davids, voorzitter van de KNLTB, als spreker. TSH nodigt alle sponsoren en relaties van harte uit bij deze borrel.


Dinsdag 27 augustus

Laatste rondes kwalificatietoernooi en start hoofdtoernooi enkel- en dubbelspel.

9:00 uur: Workshop voor sportdocenten en tennistrainers. Kenneth Bastiaens geeft Multi SkillZ 2.0: Creëer een uitdagende leeromgeving! Je krijgt krachtige tools en inzichten om je lessen kwalitatiever in te vullen én eenvoudig progressies te maken voor elke graad met een beperkte hoeveelheid aan materiaal. Meer informatie te vinden via deze link.

17.00 uur: Presentatie door Jacco Eltingh met het thema “Hoe het Nederlandse tennis weer aansluiting bij de wereldtop moet vinden?”. Iedereen is van harte welkom!

19:30 uur: De KNLTB, met onder andere Jacco Eltingh, organiseert samen met SportStroom een bijeenkomst voor verenigingen in kring Groningen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KNLTB accountmanager Groningen/Friesland, Christian Bessembinders (c.bessembinders@knltb.nl).


Woensdag 28 augustus

14:00 uur: KIDSDAY!! Alle kinderen zijn welkom om mee te doen aan verschillende (sportieve) activiteiten! Of je nou wel of niet kan tennissen, deze activiteiten zijn voor alle kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud. Aanmelden is niet nodig! Vanaf 14:00 uur staan er vrije activiteiten klaar voor alle kinderen. Vanaf 14:30 uur is ontvangst voor de clinics, deze starten 15:00 uur tot 17:00 uur. Voor alle aanwezige kinderen zijn er gratis  overheerlijke Luikse Wafels beschikbaar!

19:30 uur: SportStroom organiseert samen met de KNLTB voor alle verenigingsbestuurders een informatie avond over duurzaamheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KNLTB accountmanager Groningen/Friesland, Christian Bessembinders (c.bessembinders@knltb.nl).


Donderdag 29 augustus

Drie-gangen diner geserveerd door Bistro Heerlijk uit Haren met bijpassende wijnen geschonken door Cloinq en gereserveerde tribune plaatsen. Klik hier om je arrangement direct te bestellen.

19:30 uur: De KNLTB organiseert voor alle verenigingsbestuurders en geïnteresseerden een informatie avond over Padel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KNLTB accountmanager Groningen/Friesland, Christian Bessembinders (c.bessembinders@knltb.nl).


Vrijdag 30 augustus

Drie-gangen diner door Bistro Heerlijk uit Haren met bijpassende wijnen geschonken door Cloinq en gereserveerde tribune plaatsen. Klik hier om je arrangement direct te bestellen.


Zaterdag 31 augustus

Halve finales enkelspel en finales dubbelspel.

Drie-gangen diner door Bistro Heerlijk uit Haren met bijpassende wijnen geschonken door Cloinq en gereserveerde tribune plaatsen. Klik hier om je arrangement direct te bestellen.


Zondag 1 september

Finales enkelspel.

Drie-gangen lunch door Bistro Heerlijk uit Haren met bijpassende wijnen geschonken door Cloinq en gereserveerde tribune plaatsen. De lunch vindt plaats tussen de dames en heren finale in. Klik hier om je arrangement direct te bestellen.

De tijden van de finales worden binnenkort bekendgemaakt. Voor de dames finale vindt er een dans workshop plaats onder leiding van Stefan Neijmeijer van Dansschool Goningen Danst. Stefan is Nederlands kampioen stijldansen 2015 en legt o.a. een relatie tussen danspassen en voetenwerk. Superleuk om bij te wonen en eventueel mee te doen als opmaat naar de dames finale.

s’ Ochtends vroeg starten de jongste tennissers in de kleuren Oranje & Groen met het Future-Future toernooi. De finales van dit jeugdtoernooi worden tussen de SportStroom WTT Haren dames en heren finales op het Centre Court gespeeld.