SportStroom is Hoofdsponsor!

Met heel veel trots mogen we aankondigen dat we met SportStroom uit Drachten een hoofdsponsor hebben gevonden. De naam van ons toernooi wordt dan ook SportStroom ITF World Tennis Tour Haren 2019, door ons afgekort naar SportStroom WTT Haren 2019. Robert den Ouden, bestuurder van SportStroom, hoefde niet lang na te denken toen hem het hoofdsponsorschap werd aangeboden: “WTT Haren is een internationaal tennistoernooi, wat geweldig tennis zal opleveren. De professionele organisatie spreekt me enorm aan. Het biedt SportStroom een mooie gelegenheid om in een ontspannen sfeer sportbestuurders te ontvangen en nader kennis te laten maken met onze dienstverlening. Zoals elke toptennisser niet zonder een goede coach kan, kan elke tennisvereniging niet zonder een goede energiecoach. Die rol wil SportStroom graag spelen!”

Toptennis vraagt om top baanverlichting. Daarom zal SportStroom in de aanloop naar het toernooi de baanverlichting van de Centre Courts vervangen door LED-verlichting die maar liefst 500 lux op de banen legt. Na het toernooi wordt deze verlichting aangepast naar ‘normale’ tennisverlichting, conform de lichtnormen van de KNLTB.

Tijdens het toernooi zal – in nauwe samenwerking met de KNLTB – een interessant programma rondom duurzaamheid, energiebesparing, subsidies en LED-baanverlichting gepresenteerd worden. Zodoende slaan de bezoekers 2 vliegen in 1 klap: genieten van toptennis en kennis vergaren waar iedereen beter van wordt!