Van Mossel

VAN MOSSEL JAGUAR LAND ROVER GRONINGEN
Van Mossel Jaguar Land Rover Groningen is een sportieve onderneming met als doel ‘Mobiliteit voor iedereen’.

Tennis kan worden beschreven als een elegante en verfijnde sport die balans, precisie en technische vaardigheden vereist. Vergelijkbaar met de luxueuze en geavanceerde eigenschappen van de auto’s van Van Mossel Jaguar Land Rover. Beiden delen ze een gemeenschappelijke noemer van klasse en vakmanschap, waarbij ze streven naar volmaaktheid en prestaties op een hoog niveau. Van Mossel is overigens niet nieuw in de fanatieke wereld van tennis. De Kia tak is hoofdsponsor van een groot tennistoernooi, het Van Mossel Kia Dutch Open.

Jaguar Land Rover staat bekend om hun luxe en iconische auto’s. Met een rijke geschiedenis van baanbrekende ontwerpen met een uniek resultaat, zijn ze wereldwijd een symbool van klasse en avontuur.
Van Mossel Automotive Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf dat zich onderscheidt door een subliem aanbod van topmerken, uitstekende klantenservice en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Met passie voor auto’s en hoge kwaliteitseisen, biedt Van Mossel de totaal ervaring die klanten nergens anders vinden.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group levert gastvrijheid en uitstekende service voor iedereen. Bij Van Mossel voorzien wij in service van start tot finish en denken wij met u mee welke route u ook kiest.

Contact

Odenseweg 1
9723 HA Groningen
0592 794 606
Website