Nieuws: ‘Service’ Future Haren

Op woensdag 23 mei was de aftrap, of zoals wij het graag noemen ‘de service’, van het Future Haren 2018. Wij zijn enorm enthousiast om een fantastisch Future Haren 2018 te organiseren.

In het Postilion Hotel Haren zijn wij gestart met ‘de eerste slagen’ van het Future Haren 2018. Aan verschillende enthousiaste sponsoren presenteerden wij en Jacco Eltingh, technisch directeur voor de KNLTB, de totstandkoming van het nieuwe ITF Future toernooi in Haren en onze plannen. De mix van belangrijke informatie over het Future Haren en de persoonlijke verhalen van Jacco in het proftennis zorgde voor een prachtige energie in de zaal. Iedereen was enthousiast en kijkt uit naar het Future Haren!


Wat is het Future Haren 2018?

Het Future Haren 2018, 25 augustus tot en met 2 september, is een tennistoernooi voor dé echte proftennissers. De spelers staan ongeveer tussen de plekken 250 en 400 op de wereldranglijst en zorgen voor fantastische wedstrijden. De drive om te winnen en het beste tennis te laten zien is enorm bij deze spelers! Zij staan op het punt om door te breken en de top-100 in te stormen en hebben hier alles voor over.

Het toernooi bestaat uit heren- en damesenkelspel en dubbelspel.


Artikel Dagblad van het Noorden

Symen Bosma heeft een prachtig artikel geschreven in het Dagblad van het Noorden over de bijeenkomst. Wij danken onze mediapartner NDC mediagroep voor deze samenwerking!

Klik hier voor het krantenartikel.