Over de start van het toernooi, de jonge vrijwilligers en het heerlijke tennisweer

Beste sponsor, vrijwilliger of geïnteresseerde,

De Countdown is over. We zijn begonnen aan de vierde editie van de Clean Energy World Tennis Tour Haren 2023. Alle voorbereidingen zijn relatief soepel verlopen en we hebben vele vrijwilligers die ons tijdens het toernooi helpen er een mooie editie van te maken.

Start kwalificatie

De kwalificatie is vandaag begonnen met een inschrijving van 59 heren en 43 dames. Vandaag komen we de eerste verliezers en winnaars tegen. Thiemo de Bakker treedt morgen aan, hij heeft een bye in de kwalificatie. We hebben de eerste goede wedstrijden gezien en moedigen onze eigen noordelijke spelers aan, waarvan er een aantal in actie komen en op dit moment zijn. Wil je uitslagen bekijken? Volg het op de website van de ITF. Daar kan je alle uitslagen zien. Als je het speelschema van de dag wil zien, kan je terecht op onze eigen website (wttharen.nl), daar staan alle schema’s en de dagplanning elke ochtend op! Daan Meijer van Tennisteam Het Noorden heeft helaas net verloren, Sverre Bakker staat nu op de baan.

Vrijwilligers

Paul heeft alle vrijwilligers ingedeeld. De eerste ritten van en naar de Flonk Hotels in de fantastische auto’s van Van Mossel (echt indrukwekkend welke bolides we in mogen rijden) zijn alweer achter de rug. Vanochtend vroeg meldde zich ook de jonge baanploeg (baan slepen, lijnen vegen), die zich al snel vergaapte aan al het tennis-moois dat in de speciale shop staat.

Media

Naast de uitingen op de A28 staan er ook een aantal advertenties in het Dagblad, om iedereen op de hoogte te brengen van het WTT-toernooi. Ook posten we veel op social media en Facebook. Dus als je ons wil volgen kan dat heel makkelijk. Dinsdag komt er een cameraploeg van OOGTV en we verwachten snel verdere berichtgeving in het Dagblad zelf.

Heerlijk weer

Onze gebeden zijn verhoord. Het wordt komend week prachtig tennisweer. Zowel om te spelen als om te kijken. Kom gezellig langs, de sfeer op het tennispark van TSH is net als het weer heerlijk. En bereid de kinderen alvast voor op de KIDSDAY zaterdag 9 december om 13.00 uur.