Over de spelers, de WTT-krant en meer

Beste sponsor, vrijwilliger of geïnteresseerde,

Het is al bijna zo ver. Nog zo’n 3 dagen te gaan en dan begint de vierde editie van de Clean Energy World Tennis Tour Haren 2023.

Spelers
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven, informeren we jullie over de spelers die zich hebben ingeschreven voor het toernooi. Bij de heren en de dames komen de winnaars van vorig jaar terug naar Haren om hun titel te verdedigen. Bij deze heren is dit Noord-Nederlander Max Houkes (ATP 297) en bij de dames de Duitse Sina Hermann (WTA 604). Het is ook mooi om te zien dat er in totaal 22 Nederlandse dames en 24 Nederlandse heren deelnemen in het kwalificatie- of hoofdtoernooi. Het is mooi dat wij dit soort evenementen in eigen land organiseren, zodat deze spelers de kans hebben zich op dit niveau te meten en wereldranglijst punten te verdienen.

Helaas is onze lokale heldin Annelin Bakker nog niet hersteld van haar blessure en zal ze dus niet deelnemen. In de WTT-krant staat een uitgebreid interview met Annelin. Wel komt ze, wanneer ze kan, meehelpen in de organisatie. Dat zegt iets over de sfeer die we samen neerzetten in haren. De schouders er samen onder!

Verder zijn aansprekende namen in het schema bijvoorbeeld de 34-jarige Thiemo de Bakker. Nu nummer 1.267 van de ATP-ranglijst, maar in het verleden nummer 40 van de wereld geweest. Winnaar van juniorentoernooien van Wimbledon en 3e rondes gehaald op Roland Garros, Wimbledon en US Open voor senioren. Niet zo maar een naam dus! Ook de zoon van Richard Krajicek, Alec Deckers, is weer terug in Haren. Vorig jaar in de finale tegen Max Houkes en nu 3e geplaatst in deze editie van ons toernooi. Hij staat ondertussen 486e van de wereld. Ook onze local hero Niels Visker is weer van de partij. Niels staat nu 879e van de wereld en is rechtstreeks in het hoofdtoernooi toegelaten.

WTT-krant
Speciaal voor het toernooi hebben we een toernooikrant gemaakt, boordevol informatie en leuke verhalen. Zo vertellen twee jeugdige spelers hoe graag ze ook op dit podium willen gaan presteren en wordt uitgebreid aandacht besteed aan de KIDSDAY op zaterdag 9 september om 13 uur (iedereen is welkom, ook niet-jeugdleden). Annelin Bakker komt aan het woord en Jan Bunt en Jacco Eltingh geven aan hoe gaaf het is dat we dergelijke spelers een keer per jaar naar het noorden kunnen halen. Maar ook de indeling van het terrein, op welke banen het staat te gebeuren, hoe het werkt rondom WTT Plaza en alles over de arrangementen. Verder wordt gevraagd zo veel mogelijk op de fiets te komen (het lijkt wel op dezelfde oproep in Zandvoort) omdat we de nodige drukte verwachten. Wil je de krant online lezen? Klik dan hier.

Arrangementen
Over de arrangementen: er zijn nog een paar plaatsen vrij. Dus als je nog graag wilt genieten van lekker eten en mooi tennis, geef dat aan via de mail. Want op donderdag 7 en vrijdag 8 september kan er weer gedineerd worden en op zaterdag de negende is er een 3-gangenlunch tussen de halve finales door. Het eten blijft hetzelfde, alleen het tijdstip wijzigt op de zaterdag. Op donderdag en vrijdag start het eten om 17.30 uur, op zaterdag om 13.00 uur. Handig als je een uurtje eerder komt, dan kunnen we je nog met een drankje vooraf verwennen. Bospaviljoen de Norgerberg zorgt voor het heerlijke diner, Cloinq voor alle bijpassende wijnen. Zie voor het menu de link naar het menu op de website. Wil je nog mee-eten? Dat kan. Mail je gegevens naar info@wttharen.nl.

Sponsorbord met logo’s voor de interviews

Nieuw is dat we speciaal voor de interviews een sponsorbord met logo’s hebben laten maken. Ook voor de fotomomenten van de winnaars gaat het bord worden gebruikt. Omdat we het bord al tijdens het toernooi neerzetten, kunnen jeugdigen zich alvast als winnaar vereeuwigen. want hoe leuk is het een foto te maken voor het winnaarsbord?

Eerstvolgende nieuwsbrief
De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt om en nabij het weekend, net voor of net na de start van het toernooi.

Graag zien we je vanaf 3 september op de tennisbanen van TSH!

Volg ons ook op
Website, Facebook, Twitter en Instagram