De voorbereidingen voor de WTT Haren gaan verder!

Beste vrijwilligers, sponsoren en relaties,

Je ziet er nog niet zoveel van, maar de voorbereidingen gaan gestaag verder. De vakantiemodus staat inmiddels helemaal uit. Iedereen is vol aan de slag met allerlei zaken die geregeld moeten gaan worden ter voorbereiding: de vergunningen (allemaal geregeld), de tribune plaatsing (en manschappen), de bloemen (voor de winnaars) en planten (als afscheiding voor de banen), de scheidsrechterstoelen, de sponsordoeken, de hotelkamer planning en het vervoer van de spelers zijn een greep uit de zaken die allemaal geregeld moeten worden. En dan de voorbereidingen voor de activiteiten…

KIDSDAY
De KIDSDAY is dit jaar op zaterdag 9 september. Voor alle kinderen hebben we een levendig programma samengesteld. Ace en Love, de mascottes van de KNLTB-Tenniskids, zijn er zeker ook! Het zal een mooi programma worden waarin de kinderen veel tennissen of met tennis in aanraking komen. In de speciale WTT-krant geeft Frederique, voorzitster van de vereniging TSH, aan hoe belangrijk het is de kinderen mee te nemen naar de tennisbaan. Dus neem vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is welkom! De KIDSDAY begint om 13 uur. Na het officiële Tenniskids-programma kan er uiteraard genoten worden van prachtig tennis!

Arrangementen
Op donderdag 7 en vrijdag 8 september kan er weer gedineerd worden en op zaterdag de negende is er een 3-gangenlunch tussen de halve finales door. Het eten blijft hetzelfde, alleen het tijdstip wijzigt op de zaterdag. Bospaviljoen de Norgerberg zorgt voor het heerlijke diner, Cloinq voor alle bijpassende wijnen. Het menu is inmiddels bekend. Zie hiervoor de link naar het menu op de website. Wil je nog mee-eten? Dat kan. Mail je gegevens naar info@wttharen.nl.

WTT-haren-menu-2023

Je helpt toch ook weer mee?
De eerste vrijwilligers hebben zich alweer gemeld om mee te helpen met het slepen van de banen, transport van de spelers, begeleiding van de spelers, hulp in de horeca en nog veel meer! Wil je (weer) meehelpen of weet je iemand die wil meehelpen? Je kunt je alvast inschrijven via deze link. Je ontvangt een gratis T-shirt van The Indian Maharadja en wordt onderdeel van het gezellige vrijwilligersteam.

Spelers
Het is leuk om de acceptatielijsten van de spelers te volgen. In de eerstvolgende nieuwsbrief zullen we daar meer over uitleggen, maar nu alvast de linkjes naar de spelerslijsten:
mannen
vrouwen

Eerstvolgende nieuwsbrief
In de eerstvolgende nieuwsbrief van de WTT Haren alles over de speciale WTT-krant die deze week huis-aan-huis wordt verspreid in Haren. En dan gaan we je ook veel meer vertellen over de mogelijke deelnemers.

Graag zien we je vanaf 3 september op de tennisbanen van TSH!

Volg ons ook op
Website, Facebook, Twitter en Instagram