Nieuwsbrief mei

We gaan weer los!
Met heel veel plezier en in goed overleg met de KNLTB zijn we begonnen met het vervolg op de vorig jaar zo succesvol verlopen eerste editie van de Future Haren. Met dank aan de vereniging TSH en de stichting SETH, die ons de mogelijkheid bieden dit proftoernooi op het sfeervolle park aan de Oosterweg te organiseren.


World Tennis Tour Haren, voorheen Future Haren
De Internationale Tennisfederatie heeft de naam Future gewijzigd in ITF World Tennis Tour. Alle voorheen Future-toernooien heten voortaan ITF World Tennis Tour. De naam van ons toernooi wordt dan ook ITF World Tennis Tour Haren 2019, door ons afgekort naar WTT Haren 2019. De website wordt: www.wttharen.nl


Data WTT Haren 2019
Het kwalificatietoernooi start op maandag 26 augustus en de finales vinden plaats op zondag 1 september. Een mooie week, want het is de eerste week na de vakantie. Net als vorig jaar kunnen er dan veel toeschouwers genieten van het beste tennis dat in het Noorden ooit is gespeeld. Iedereen is welkom, er zijn geen entreekosten. Dus zet de data alvast in je agenda! Omdat het toernooi in de eerste werkweek valt, zullen de wedstrijden veelal ’s avonds plaats vinden.


Je helpt toch ook weer mee?
Het afgelopen jaar is vooral zo succesvol verlopen door de inzet van vele vrijwilligers. Want om een dergelijk toernooi te organiseren zijn vele handen nodig voor het slepen van de banen, het transport van de spelers, begeleiding van de spelers, hulp in de horeca en nog veel meer! Wil je (weer) meehelpen of weet je iemand die wil meehelpen? Marijke Nieboer regelt alles en je kunt jehier alvast inschrijven  Je ontvangt een t-shirt van het toernooi en wordt onderdeel van het gezellige vrijwilligersteam.


Vele activiteiten
Ook dit jaar organiseren we vele activiteiten rondom de wedstrijden. De KNLTB houdt een verenigingsavond, er vindt wederom een bijscholingscursus voor tennisleraren plaats en natuurlijk is er een KidsDay met een clinic. De komende tijd wordt er steeds meer bekend over het programma. We houden je op de hoogte!


Sponsoren gezocht
Vorig jaar hebben vele sponsoren gezorgd voor financiële ondersteuning van het proftoernooi en ook dit jaar zijn we op zoek naar bedrijven die ons willen ondersteunen. Gelukkig hebben we al veel toezeggingen, waar we erg blij mee zijn. Maar onze zoektocht is nog niet ten einde. Heb je zelf een bedrijf of ken je een bedrijf dat ons wil ondersteunen, laat dat ons weten. Martin Arends is contactpersoon en te bereiken op 06 – 225 19 539. Op de website staat een apart kopje sponsoren, waar je alle informatie kunt vinden. Op de website vind je ook een overzicht van alle krantenartikelen die vorig jaar zijn gepubliceerd